hu

Antar att alla läst om dom två hundarna som blev skjutna med typ 20 skott?
 

uppdatering ang skjutningen av dom 2 hundarna

# Ursprungligen postat av Bella898
“Jag är bekant med killen(20 år gammal) som detta gäller och har nu varit i kontakt med både honom och hans familj.

Sjukdomsfall orsakade att han hade fallit ihop bara några minuter ifrån sitt hem och slagit i huvudet. Hans två hundar som är utav rasen Cane Corso ( brukshundar ) är kopplade och utsätter honom inte för någon fara. Vad som bör tilläggas är också att det är två valpar / unghundar som är 7 och 11 månader gamla.
Hundarna leker med varandra och någon privatperson missuppfattar läget och ringer SOS för att anmäla att det är hundarna som skadar honom.
Ambulanspersonalen som anländer först vågar inte gå fram.
När polisen anländer uppträder en stressad situation, det är dock ingen utav hundarna som uppträder med aggressivt beteende och skulle gått till attack mot dem, polisen hade lugnt kunnat gå fram och ta tag i deras koppel och föra dem undan. Den ena hunden sitter och viftar på svansen medan den andra ställer sig bakom när polisen första gången höjer rösten.
Polisen sitter mycket nära och pratar med honom i några minuter.
Han ber dem till och med att kontakta någon anhörig som hade kunnat vara där på mindre än 5 minuter och ta hand om hundarna, men detta ignoreras totallt och istället så utspelar sig händelsen som vi får se på filmklippet.
Han sitter i mitten under hela händelsen och hade lika gärna kunna bli träffat utav något skott.
Vi var där nere under gårdagen och det är nio skotthål i väggen bakom, sedan hittade vi en massa oanvända patroner i gräset där polisen stod.

Denna kille levde för sina hundar och han är helt chockad och förkrossad över situationen som skett. Dessa två hundar levde som vanliga familjehundar, var alltid glada och hälsade när man mötte dem i parken och på brukshundsklubben.
Poliserna, två män och en kvinna, är för tillfället avstängda ifrån sin tjänst. Familjen får inte veta vad som händer, om de får ut hundarna för att kunna begrava dem osv.

Jag var och hälsade på honom idag och han är rejält blåslagen. Det finns inga ord eller handlingar som kan ge honom tillbaka sina bästa vänner och det var verkligen smärtsamt att höra honom prata om hur mycket han älskade dem och han hoppades att de inte fick lida innan de avled. De sista han sa innan jag gick var att han önskade att de träffade honom istället för hundarna…”

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?